reader

fc

os test

syntaxerror @ indafoto

Ide megyünk tavasszal: Alpe d'Huez

2009.01.21. 14:13 | Syntax Error | 3 komment

Terv szerint ide fogunk elmenni tavasszal darthwalk-al:

Ez az Alpe d'Huez, a Tour de France egyik leghíresebb szakasza. Maga a képen látható emelkedő kb 15 km, 21 hajtűkanyarral, átlag 8-10% emelkedéssel. Természetesen biciklivel megyünk fel, ahogy illik. Az első verziós útvonalterv így néz ki:

Tehát indulás Torinóból, fel Brianconon keresztül a hegyre, onnan le Lyonba (ahol reméljük összefutunk eszpee-vel is), aztán Genfbe és onnan valahogy haza. A berajzolt útvonal összesen kb 500 km, jó sok emelkedővel. Valamikor április-május körül tervezünk indulni, pontosítjuk később, lényeg hogy fent a hegyen se legyen túl hideg, de lent meg még ne legyen kánikula.

Jó sok infó itt és itt

Címkék: túra bringa

A bejegyzés trackback címe:

https://syntaxerror.blog.hu/api/trackback/id/tr94893424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syntax Error · http://vino.syntaxerror.hu/ 2009.01.21. 16:00:50

@eszpee: megyünk :)
mondjuk az útvonal máris biztos hogy más lesz, megfogadjuk a repülős tippedet és Genfből csinálunk egy kört, még pontosítjuk hogy hogyan. de Lyon útbaesik mindenképp

eszpee · http://bp.underground.hu 2009.01.21. 23:29:41

OK, szóljatok időben, ha szeretnétek itt aludni, hogy ne legyen foglalt. :)
süti beállítások módosítása