reader

fc

os test

syntaxerror @ indafoto

Vasút, bérlet

2009.02.04. 11:23 | Syntax Error | Szólj hozzá!

A hétvégén utaztam vonaton, és rájöttem hogy egyáltalán nem hülyeség ez a Budapest-bérlet, amit idén bevezettek. Egy úton 250 HUF megtakarítás, alapvetően majdnem nulla, de ha egy hónapban 3szor vonatozok, akkor már ugyanúgy jövök ki mint tavaly a normál bkv bérlet + normál vonatjegy kombóval. Mivel a szüleimhez vonattal megyek, és kétszer-háromszor ez előfordul egy hónapban, ez így egész rendben is van. Aki meg mondjuk ennél gyakrabban utazik vonaton, annak tiszta haszon (a vonattal munkába járó bérleteseknek meg főleg).

És láttam egy fura dolgot is: volt egy azaz egy darab ülés az egész vonaton, amelyen vadiúj huzat volt. Szinte világított a többi koszos lehasznált darab között:

Ez felvet egy kínzó kérdést: vajon mi történhetett azzal az egy üléssel, hogy kicserélték rajta a huzatot?

Címkék: vasút

A bejegyzés trackback címe:

https://syntaxerror.blog.hu/api/trackback/id/tr41922037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása